Boktugg INSIDER

Boktugg.se har ända sedan vi startade som en branschblogg 2014 satsat på att skriva om bokbranschens olika aktörer: förlag, bokhandlare, bibliotek, författare samt andra som påverkar dess framtid. Samt givetvis boknördarna, storläsarna som precis som vi på redaktionen älskar böcker.

Hösten 2016 bestämde vi oss för att starta en månadstidning för att komplettera vår nyhetssajt. Samtidigt har utvecklingen i omvärlden gått snabbt och vi insåg att en papperstidning är hopplöst föråldrat. Och att vi ville göra något mer än “bara en tidning” och sälja prenumerationer.

Resultatet blev Boktugg Insider.

Vill du bli en Insider? En insider är en “person med insides information eller en intitierad person”, enligt Svenska Akademiens ordlista.

Boktugg Insider kommer inte att ersätta vårt nyhetsbrev eller våra artiklar på hemsidan. Istället kommer Insider att ta det till nästa nivå, gräva ännu djupare i intressanta ämnen och personer som en extra tilläggstjänst för den som vill ha mer Boktugg.

Dessutom har vi skapat två nivåer på Insider, en vanlig och en plusnivå för den som vill ha tillgång till extra material utöver magasinet och katalogen.

Insider kommer att gå på djupet i form av ännu längre reportage och korta fakta- eller reportageböcker. Målet är att vi ska släppa något nytt varje månad – samtidigt som det blir ett växande bibliotek du som Insider har tillgång till.

Kort sagt – vi ska göra vårt bästa för att du som Insider får verklig valuta för dina pengar, samtidigt som du stöttar den fria, öppna delen av Boktugg.se som ger alla läsare en glimt bakom bokbranschens kulisser.

 

Bli en insider idag!

Boktugg Insider 39 kr/månad – Bli medlem nu!